Kennismaking The Work

Individueel kennismakingstraject The Work

Naast de introductieworkshop en de introductiecursus, bestaat er ook de mogelijkheid om één op één kennis te maken met The Work. Dit kan via een individueel kennismakingstraject. Dit wordt aangeboden in mijn sfeervolle Work-ruimte in Amsterdam dat aan de rand van de Jordaan ligt, op loopafstand van het Centraal Station. Uiteraard kan het traject ook op locatie worden verzorgd.

Een individueel kennismakingstraject bestaat uit een reeks van zes sessies. In dit kennismakingstraject leer je hoe je pijnlijke en/of stressvolle gedachten en belemmerende overtuigingen kunt identificeren en hoe je ze kunt onderzoeken. Ook ondersteun ik je in het ontwikkelen van een open grondhouding, waardoor het steeds gemakkelijker voor je zal worden om je gedachten te verwelkomen, hoe pijnlijk ze ook mogen zijn. Daarnaast reik ik je tools aan om The Work zelf toe te passen in je leven, met behulp van werkbladen en de vier vragen.

Kosten individueel kennismakingstraject

Pakket van 6 sessies van 60-70 minuten: € 370,- (incl. BTW)
Het pakket is een jaar geldig, gerekend vanaf de eerste bijeenkomst.

Aanmelden

Gebruik onderstaand formulier als je je wilt aanmelden. Ik neem dan contact op om verdere afspraken te maken.

Aanmeldformulier Kennismaking/Sessies - Living Heart

Aafke schept een veilige omgeving. Ze is zowel scherp als meelevend, en in haar begeleiding ervaar ik veel helderheid en rust.

Ik ervaar het werken met Aafke als zeer ondersteunend. Bij haar kan ik hardnekkige gedachten op een diep niveau onderzoeken. Ik voel me gedragen in de manier waarop ze het proces faciliteert. Ze heeft veel ervaring in The Work, dat kun je aan alles merken.

Ik had een paar hardnekkige overtuigingen, die me letterlijk ziek maakten. Ik heb me radeloos bij Aafke gemeld, die me feilloos naar een paar blinde vlekken wist te leiden. Ze deed dat met zoveel humor, scherpte en liefdevolle wijsheid dat ik alleen maar dankbaar kon zijn. Nu, een half jaar later, ben ik nog steeds gezond, en niet alleen dat: ik heb het gevoel dat het doorwerkt en dat ik nog elke dag gezonder word.