Een jaar voor jezelf

Verlang je ook naar verdieping van je leven, naar een bestaan zonder stress en naar verbondenheid met de mensen om je heen? Ben je ook op zoek naar innerlijke vrijheid? Of zoek je innerlijke rust en harmonie? Heb je er genoeg van om geleefd te worden, wil je graag alle tijd nemen voor jezelf? Om jezelf beter te leren kennen, om ingesleten patronen te doorbreken en om dingen waar je tegenaan loopt op een diepgaande manier aan te pakken? Wil je meer uit het leven halen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je op zoek naar innerlijke heelheid? Dan is dit jaar voor jezelf iets voor jou!

Varen op je innerlijk kompas

Investeer in dit jaar, om daarmee de basis te leggen voor de rest van je leven. Neem geen genoegen met korte termijn resultaten. Zet jezelf op de eerste plaats en leer weer moeiteloos te varen op je eigen innerlijke kompas. Herstel de verbinding tussen hoofd en hart op een diepgaande, duurzame manier. Leer het leven te leven vanuit overvloed, in plaats vanuit dat eeuwige “het is het allemaal net niet” tekort. Gun het jezelf om thuis te komen bij jezelf!

Hoe zou het zijn om het leven voluit te gaan leven?

Waaruit bestaat het jaar voor jezelf?

Je krijgt een jaar lang intensieve ondersteuning van een door Byron Katie officieel gecertificeerde coach, met behulp van:

– Een jaartraining met oefeningen tussendoor
– Zes individuele sessies, live of online
– Twee speciaal op jou afgestemde dagen in een bosrijke omgeving in de Franse Ardennen
– Vier tussentijdse online gesprekken om te kijken waar jij op dat moment staat en wat je nodig hebt om verder te groeien
– Maandelijks mailcontact en/of telefonisch contact, waarin we ingaan op al je specifieke vragen

Waarom een jaar voor jezelf?

Mijn ervaring is dat het mogelijk is om op alle stressvolle momenten en in alle moeilijke situaties in contact te blijven met mezelf. Hoe ik dat met behulp van The Work van Byron Katie heb geleerd, wil ik heel graag met je delen. Jij en je leven zijn het kostbaarste wat je hebt. Als je het nu geen nieuwe stappen zet, wanneer dan?

Wat zijn de kosten van het pakket?

Normaal gesproken bedragen de kosten voor dit pakket € 1875. Omdat ik heel graag met bevlogen deelnemers de diepte in wil gaan, bied ik het pakket voor het komende jaar aan voor € 1695 incl. BTW. Mocht betaling ineens bezwaarlijk zijn, dan is betaling in termijnen (10 x 175 euro inclusief administratiekosten) mogelijk.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over de Jaartraining
Klik hier voor meer informatie over de individuele sessies
Klik hier voor meer informatie over de twee dagen in Frankrijk

* De pakket-prijs is exclusief reis- en verblijfskosten. In Frankrijk is het mogelijk om tegen een zeer redelijke prijs in het workshop-huis te overnachten. Ook is er een leuke kleinschalige camping op 2 km afstand.

Contact

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. 

Aanmeldformulier The Work - Living Heart

 

Aafke schept een veilige omgeving. Ze is zowel scherp als meelevend, en in haar begeleiding ervaar ik veel helderheid en rust.

Ik ervaar het werken met Aafke als zeer ondersteunend. Bij haar kan ik hardnekkige gedachten op een diep niveau onderzoeken. Ik voel me gedragen in de manier waarop ze het proces faciliteert. Ze heeft veel ervaring in The Work, dat kun je aan alles merken.

Ik had een paar hardnekkige overtuigingen, die me letterlijk ziek maakten. Ik heb me radeloos bij Aafke gemeld, die me feilloos naar een paar blinde vlekken wist te leiden. Ze deed dat met zoveel humor, scherpte en liefdevolle wijsheid dat ik alleen maar dankbaar kon zijn. Nu, een half jaar later, ben ik nog steeds gezond, en niet alleen dat: ik heb het gevoel dat het doorwerkt en dat ik nog elke dag gezonder word.