Eenmaal of twee maal per maand worden er Open Work Cirkels in Amsterdam gehouden. Deze staan open voor iedereen. Vanaf nu is opgave vooraf verplicht.

Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur.
Inloop vanaf 19.15 uur. We beginnen op tijd.
Wanneer: najar 2023
Waar: Centrum De Bogen, Tussen de Bogen 13, Amsterdam
Kosten: € 5,- inclusief thee en materiaal

Voor wie?

De Open Cirkel staat open voor iedereen. Je hoeft geen ervaring te hebben in het invullen van werkbladen en het begeleiden van anderen. Beginners zijn dan ook van harte welkom.

Wil je graag wat meer uitleg, of op een meer diepgaande manier kennismaken met The Work? Dan zou je ook kunnen overwegen om deel te nemen aan de cursus die op vier maandagavonden in januari en februari wordt gegeven.

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van de data van de Open Cirkel? Wanneer je me een mailtje stuurt, zet ik je op de Open Cirkel mailinglist. Je ontvangt uitsluitend informatie over de Open Cirkel, tenzij je aangeeft ook andere info of de nieuwsbrief te willen ontvangen.

Locatie

Mijn sfeervolle Work-ruimte in Amsterdam, aan de rand van de Jordaan, op loopafstand van het Centraal Station.
Inloop vanaf 19.15 uur. De bijdrage van € 5,- per avond voor huur, thee en materiaal mag geen belemmering vormen voor deelname. Voor wie dit lastig op te brengen is, geldt een bijdrage naar vermogen.

Centrum De Bogen
Tussen de Bogen 13
1013 JB Amsterdam

De locatie ligt op loopafstand van het CS.

Busverbinding

Er stoppen verschillende bussen van het GVB voor de deur: bus 18 richting Slotervaart, bus 21 richting Geuzenveld en bus 22 richting Spaarndammerbuurt. Stap uit bij de derde halte (Buiten Oranjestraat). Let op: Bus 22 heeft twee eindhaltes (Spaarndammerbuurt en Indische Buurt).

Bel of mail voor meer informatie

06 218 70 535
info@living-heart.nl

Aafke schept een veilige omgeving. Ze is zowel scherp als meelevend, en in haar begeleiding ervaar ik veel helderheid en rust.

Ik ervaar het werken met Aafke als zeer ondersteunend. Bij haar kan ik hardnekkige gedachten op een diep niveau onderzoeken. Ik voel me gedragen in de manier waarop ze het proces faciliteert. Ze heeft veel ervaring in The Work, dat kun je aan alles merken.

Ik had een paar hardnekkige overtuigingen, die me letterlijk ziek maakten. Ik heb me radeloos bij Aafke gemeld, die me feilloos naar een paar blinde vlekken wist te leiden. Ze deed dat met zoveel humor, scherpte en liefdevolle wijsheid dat ik alleen maar dankbaar kon zijn. Nu, een half jaar later, ben ik nog steeds gezond, en niet alleen dat: ik heb het gevoel dat het doorwerkt en dat ik nog elke dag gezonder word.