The Work Lab

In 2024 worden er twee soorten The Work Labs aangeboden: live en online. In dit lab kan iedereen het hele jaar instappen die een jaartraining bij mij heeft gevolgd. Het live lab wordt gegeven in Centrum de Bogen in de Jordaan in Amsterdam en het online Lab vindt plaats via Zoom.

Waarom een laboratorium?

*In dit Lab gaan we nog dieper in op the Work. Zo kun je na de jaartraining tegen bepaalde dingen aanlopen wanneer je anderen gaat begeleiden. Of misschien maken de gebeurtenissen in de wereld je woedend of machteloos, of heb je angst voor de toekomst (ziekte, financiën, enzovoorts). Het kan zijn dat je nog steeds angst voelt om te laten zien wie je werkelijk bent, dat je het lastig vindt om kritiek aan te nemen zonder dat het een trucje wordt, dat je af en toe schuld en schaamte tegenkomt, of dat je moeite hebt om dankbaarheid te ervaren voor wat er zoal op je pad komt. Of misschien wil je het proces graag verder verdiepen, en nog meer de stilte gaan ervaren in jezelf.

*Alle wensen worden geïnventariseerd, en aan de hand daarvan worden in het Lab op maat vervaardigde oefeningen aangeboden. Daarnaast kijk ik waar jullie staan in het proces, en bied ik daarbij passende oefeningen aan.

*Het programma is flexibel, in die zin dat je me kunt laten weten waar je graag aan wilt werken. Zo zijn we in de afgelopen twee jaar samen dieper ingegaan op een aantal thema’s die deels door de deelnemers zijn aangereikt.

Lab

Er zijn zowel live als online vijf bijeenkomsten per kalenderjaar. Daarnaast is er tussen de bijeenkomsten veel gelegenheid om The Work met behulp van oefeningen en via duo-opdrachten met andere deelnemers uit de groep in de praktijk te oefenen en/of dat wat tijdens de bijeenkomsten aan bod is gekomen te verdiepen.

In het Lab is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Data Lab op locatie in Amsterdam 2024
Zaterdag 15 juni 2024 10.00 tot 16.15 uur
Zondag 22 september 2024 10.00 tot 16.15 uur
Data online via Zoom Lab 2024
Zaterdag 20 januari 2024 10.00 tot 16.15 uur
Zondag 24 maart 2024 10.00 tot 16.15 uur
Zaterdag 22 juni 2024 10.00 tot 16.15 uur
Zondag 8 september 2024 10.00 tot 16.15 uur
Zaterdag 30 november 2024 10.00 tot 16.15 uur
Kosten

Bij deelname aan 4 of meer dagen betaal je € 70,- incl. BTW per bijeenkomst.
Het is ook mogelijk om aan 2 of 3 losse dagen deel te nemen. In dat geval bedragen de kosten € 75,- incl. BTW per dag. Om de continuïteit van het proces te waarborgen, vraag ik je om je voor minimaal twee bijeenkomsten per kalenderjaar in te schrijven. Mocht je in termijnen willen betalen, laat me dat bij aanmelding svp weten.

Locatie

Centrum De Bogen
Tussen de Bogen 13
1013 JB Amsterdam
Nederland

De locatie ligt aan de rand van de Jordaan, op loopafstand van het CS.

Busverbinding

Er stoppen verschillende bussen van het GVB voor de deur: bus 18 richting Slotervaart, bus 21 richting Geuzenveld en bus 22 richting Spaarndammerbuurt. Stap uit bij de derde halte (Buiten Oranjestraat). Let op: Bus 22 heeft twee eindhaltes (Spaarndammerbuurt en Indische Buurt).

Neem contact op voor meer informatie.

Aanmelding

Gebruik onderstaand formulier om je aan te melden. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om verdere afspraken te maken.

Aanmeldformulier The Work Lab - Living Heart

Aafke schept een veilige omgeving. Ze is zowel scherp als meelevend, en in haar begeleiding ervaar ik veel helderheid en rust.

Ik ervaar het werken met Aafke als zeer ondersteunend. Bij haar kan ik hardnekkige gedachten op een diep niveau onderzoeken. Ik voel me gedragen in de manier waarop ze het proces faciliteert. Ze heeft veel ervaring in The Work, dat kun je aan alles merken.

Ik had een paar hardnekkige overtuigingen, die me letterlijk ziek maakten. Ik heb me radeloos bij Aafke gemeld, die me feilloos naar een paar blinde vlekken wist te leiden. Ze deed dat met zoveel humor, scherpte en liefdevolle wijsheid dat ik alleen maar dankbaar kon zijn. Nu, een half jaar later, ben ik nog steeds gezond, en niet alleen dat: ik heb het gevoel dat het doorwerkt en dat ik nog elke dag gezonder word.