Weekendworkshops

Op verschillende locaties worden regelmatig weekendworkshops door mij aangeboden, al dan niet op basis van een specifiek thema. Het aanbod zal dan ook variëren in de loop van de tijd. Houd daarom de agenda in de gaten, en lees ook de nieuwsbrief.

Weekendworkshops 2022
11 – 12 juni 2022 in Westmalle (Vlaanderen)
The Work in de Franse Ardennen

Andere mogelijkheden tot verdieping zijn het individueel verblijf of het verblijf met twee of meer mensen in de Franse Ardennen.

Aafke schept een veilige omgeving. Ze is zowel scherp als meelevend, en in haar begeleiding ervaar ik veel helderheid en rust.

Ik ervaar het werken met Aafke als zeer ondersteunend. Bij haar kan ik hardnekkige gedachten op een diep niveau onderzoeken. Ik voel me gedragen in de manier waarop ze het proces faciliteert. Ze heeft veel ervaring in The Work, dat kun je aan alles merken.

Ik had een paar hardnekkige overtuigingen, die me letterlijk ziek maakten. Ik heb me radeloos bij Aafke gemeld, die me feilloos naar een paar blinde vlekken wist te leiden. Ze deed dat met zoveel humor, scherpte en liefdevolle wijsheid dat ik alleen maar dankbaar kon zijn. Nu, een half jaar later, ben ik nog steeds gezond, en niet alleen dat: ik heb het gevoel dat het doorwerkt en dat ik nog elke dag gezonder word.