Individuele sessies

Living Heart biedt individuele sessies aan in Amsterdam (in de Jordaan, op loopafstand van het Centraal Station). Tijdens deze sessies kunnen we specifiek ingaan op je wensen, en kan ik je ondersteunen bij het uitdiepen van je specifieke issues.

Kosten individuele sessies

Sessies van een uur (met korting vanaf drie sessies):

1 sessie € 67,- (incl. BTW)
3 sessies € 190,- (incl. BTW)
6 sessies € 370,- (incl. BTW)
10 sessies € 620,- (incl. BTW)

Sessies van 90 minuten (met korting vanaf drie sessies):

1 sessie € 99,75 (incl. BTW)
3 sessies € 285,- (incl. BTW)
6 sessies € 555,- (incl. BTW)
10 sessies € 930,- (incl. BTW)

Contact

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op voor meer informatie of voor een gratis oriënterend gesprek.

Annuleren

Individuele sessies die binnen 24 uur voor aanvang worden geannuleerd, moeten helaas in rekening worden gebracht. Pakketten voor meerdere sessies worden met korting aangeboden en zijn een jaar geldig, gerekend vanaf de datum van de eerste sessie.

Aanmelden

Gebruik onderstaand formulier als je je wilt aanmelden. Ik neem dan contact op om verdere afspraken te maken.

Aanmeldformulier Kennismaking/Sessies - Living Heart

Aafke schept een veilige omgeving. Ze is zowel scherp als meelevend, en in haar begeleiding ervaar ik veel helderheid en rust.

Ik ervaar het werken met Aafke als zeer ondersteunend. Bij haar kan ik hardnekkige gedachten op een diep niveau onderzoeken. Ik voel me gedragen in de manier waarop ze het proces faciliteert. Ze heeft veel ervaring in The Work, dat kun je aan alles merken.

Ik had een paar hardnekkige overtuigingen, die me letterlijk ziek maakten. Ik heb me radeloos bij Aafke gemeld, die me feilloos naar een paar blinde vlekken wist te leiden. Ze deed dat met zoveel humor, scherpte en liefdevolle wijsheid dat ik alleen maar dankbaar kon zijn. Nu, een half jaar later, ben ik nog steeds gezond, en niet alleen dat: ik heb het gevoel dat het doorwerkt en dat ik nog elke dag gezonder word.