Retraites in Frankrijk

Wie zich graag enkele dagen of langer wil onderdompelen in The Work, kan dit doen in de Franse Ardennen, in een rustige omgeving temidden van uitgestrekte bossen (420 kilometer rijden vanaf Utrecht).

In ons sfeervolle huis in de Franse Ardennen kun je terecht voor retraites op het gebied van The Work van Byron Katie. Een retraite houdt in dat je in je eentje of met zijn tweeën of in een groep een paar dagen lang onder mijn begeleiding intensief The Work doet. Iedereen is welkom – met of zonder ervaring.
Overnachten kan in het huis, op een rustige, kleinschalige camping (5 km verderop) of in een B&B in de buurt.

Ook paren en teams bied ik de mogelijkheid om een week of een paar dagen intensief The Work te doen in Noord-Frankrijk, in een rustige omgeving, waar je alle tijd en ruimte hebt om grotere of kleinere conflicten uit te werken of om het wederzijdse begrip te versterken.

Het huis beschikt over 5 gastenkamers. Je kunt er ook voor kiezen om op een rustige, kleinschalige camping (5 km verderop) of in een B&B of hotel in de omgeving te overnachten.

Alle informatie vind je op deze website (Au Coeur du Silence).

Contact
Geïnteresseerd? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en prijzen.

Aafke schept een veilige omgeving. Ze is zowel scherp als meelevend, en in haar begeleiding ervaar ik veel helderheid en rust.

Ik ervaar het werken met Aafke als zeer ondersteunend. Bij haar kan ik hardnekkige gedachten op een diep niveau onderzoeken. Ik voel me gedragen in de manier waarop ze het proces faciliteert. Ze heeft veel ervaring in The Work, dat kun je aan alles merken.

Ik had een paar hardnekkige overtuigingen, die me letterlijk ziek maakten. Ik heb me radeloos bij Aafke gemeld, die me feilloos naar een paar blinde vlekken wist te leiden. Ze deed dat met zoveel humor, scherpte en liefdevolle wijsheid dat ik alleen maar dankbaar kon zijn. Nu, een half jaar later, ben ik nog steeds gezond, en niet alleen dat: ik heb het gevoel dat het doorwerkt en dat ik nog elke dag gezonder word.