The Work in Frankrijk

Wil je graag eens wat intensiever The Work doen? Heb je een bepaald thema waar je onder begeleiding dieper naar wilt kijken? Of wil je een relaxvakantie en The Work combineren? Dan kun je terecht in ons huis in de Franse Ardennen, in een rustige omgeving temidden van uitgestrekte bossen (420 kilometer rijden vanaf Utrecht).

Ons huis ligt in een piepklein dorp en heeft een grote tuin met verschillende terrassen. Een paar honderd meter achter het huis begint een loofbos, met stroompjes en meertjes, waar je prachtige wandelingen kunt maken. Overnachten kan in het huis (er zijn 5 gastenkamers), op een rustige, kleinschalige camping (5 km verderop) of in een B&B in de buurt. Voor ontbijt, lunch en avondeten (vegetarisch, of met biologische kip of vis op verzoek) kan worden gezorgd.

Hoe ziet een gemiddelde Work-dag eruit? ’s Ochtends werken we twee uur samen aan een bepaald thema. Na de lunch doen we nog eens samen anderhalf uur The Work. Ik ondersteun je bij het zo goed mogelijk op papier krijgen van jouw specifieke thema’s, zodat je er ook daadwerkelijk aan kunt werken. Tussendoor kun je zelf The Work doen, of wandelen of relaxen.

Iedereen is welkom – met of zonder ervaring. Ook is het mogelijk om er een stilte-retraite van te maken. Jouw wensen staan bij ons voorop.

Ook paren en teams bied ik de mogelijkheid om een week of een paar dagen intensief The Work te doen in ons huis in de Franse Ardennen. In de rustige omgeving van ons huis heb je alle tijd en ruimte om grotere of kleinere conflicten uit te werken of om het wederzijdse begrip te versterken.

Het huis beschikt over 5 gastenkamers. Je kunt er ook voor kiezen om op een rustige, kleinschalige camping (5 km verderop) of in een B&B of hotel in de omgeving te overnachten.

Alle informatie vind je op deze website (Au Coeur du Silence).

Contact
Geïnteresseerd? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en prijzen.

Aafke schept een veilige omgeving. Ze is zowel scherp als meelevend, en in haar begeleiding ervaar ik veel helderheid en rust.

Ik ervaar het werken met Aafke als zeer ondersteunend. Bij haar kan ik hardnekkige gedachten op een diep niveau onderzoeken. Ik voel me gedragen in de manier waarop ze het proces faciliteert. Ze heeft veel ervaring in The Work, dat kun je aan alles merken.

Ik had een paar hardnekkige overtuigingen, die me letterlijk ziek maakten. Ik heb me radeloos bij Aafke gemeld, die me feilloos naar een paar blinde vlekken wist te leiden. Ze deed dat met zoveel humor, scherpte en liefdevolle wijsheid dat ik alleen maar dankbaar kon zijn. Nu, een half jaar later, ben ik nog steeds gezond, en niet alleen dat: ik heb het gevoel dat het doorwerkt en dat ik nog elke dag gezonder word.