Parensessies

Een parensessie is een prachtige manier om met behulp van the Work aan je relatie te werken. Denk bij een relatie niet alleen aan je partner, maar ook aan een vriend(in), collega, familielid of zakenpartner.
De parensessies worden aangeboden in Amsterdam (in de Jordaan, op loopafstand van het Centraal Station), of op locatie. De sessies duren 120 minuten.

Misschien heb je wel eens filmpjes gezien, waarin Byron Katie The Work doet met een stel. Wat mij daar altijd weer in raakt, is hoe de partners op een open en respectvolle manier naar elkaar leren luisteren, en hoe ze met een open hart luisteren naar hoe hun partner een bepaalde situatie beleeft.

De parensessies vormen dan ook een uitnodiging om je relatie te herontdekken. Alle onderwerpen – van “klein” tot “groot” – zijn daarin welkom.

The Work biedt paren een instrument om open, eerlijke en respectvolle communicatie met elkaar aan te gaan. Op die manier kan er een relatie ontstaan die is gebaseerd op authenticiteit en wederzijds begrip. Er ontstaat ruimte voor compassie, niet alleen voor de ander, maar ook voor jezelf.

Intensives voor paren

Aan paren bied ik ook de mogelijkheid om een week of een paar dagen intensief The Work te doen. Dit kan op locatie in Nederland of in een prachtig, rustig gelegen huis in de Franse Ardennen, waar je alle tijd en ruimte hebt om diepgaand met elkaar te werken.

Kosten parensessies in Amsterdam (120 minuten)

(Met korting bij boeking van drie of meer sessies)

1 sessie € 134,- (incl. BTW)
3 sessies € 370,- (incl. BTW)
6 sessies € 740,- (incl. BTW)
10 sessies € 1240,- (incl. BTW)
Locatie

Centrum De Bogen
Tussen de Bogen 13
1013 JB Amsterdam
Nederland

Centrum De Bogen ligt op loofafstand van Centraal Station Amsterdam. Ook bestaat er uiteraard de mogelijkheid om op locatie of via Skype / Zoom met mij te werken.

Contact

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op voor meer informatie of voor een gratis oriënterend gesprek.

Annuleren

Individuele sessies, parensessies en sessies per Skype die binnen 24 uur voor aanvang worden geannuleerd, moeten helaas in rekening worden gebracht. Pakketten voor meerdere sessies worden met korting aangeboden en zijn 12 maanden geldig.

Aanmelden

Gebruik onderstaand formulier als je je wilt aanmelden. Ik neem dan contact op om verdere afspraken te maken.

Aanmeldformulier Kennismaking/Sessies - Living Heart

Aafke schept een veilige omgeving. Ze is zowel scherp als meelevend, en in haar begeleiding ervaar ik veel helderheid en rust.

Ik ervaar het werken met Aafke als zeer ondersteunend. Bij haar kan ik hardnekkige gedachten op een diep niveau onderzoeken. Ik voel me gedragen in de manier waarop ze het proces faciliteert. Ze heeft veel ervaring in The Work, dat kun je aan alles merken.

Ik had een paar hardnekkige overtuigingen, die me letterlijk ziek maakten. Ik heb me radeloos bij Aafke gemeld, die me feilloos naar een paar blinde vlekken wist te leiden. Ze deed dat met zoveel humor, scherpte en liefdevolle wijsheid dat ik alleen maar dankbaar kon zijn. Nu, een half jaar later, ben ik nog steeds gezond, en niet alleen dat: ik heb het gevoel dat het doorwerkt en dat ik nog elke dag gezonder word.