Introductieworkshop

The Work – Van hoofd naar hart

Gedachten zijn geen vijanden, zoals vaak wordt gedacht. In The Work van Byron Katie vormen ze de sleutel naar innerlijke helderheid en open, geweldloze communicatie. In deze workshop leer je hoe je je gedachten op een simpele manier kunt onderzoeken met behulp van de vier vragen. Door ze te onderzoeken lossen ze als vanzelf op, samen met de bijbehorende gevoelens van wanhoop, irritatie, teleurstelling, angst, woede, verdriet, pijn, enz.

The Work is een transformatieproces, dat al heel snel moeiteloos inzetbaar wordt. Het is op alle gebieden van het leven inzetbaar: relaties, kinderen, familie of het werk, burn-out of simpelweg (een knagende) ontevredenheid over het leven.

Maak kennis met de The Work van Byron Katie en ontdek de transformerende kracht van gedachten en gevoelens, dit in een sfeer van rust en vertrouwen.

Kosten: 95 euro incl. BTW en inclusief materiaal

Locatie

Centrum De Bogen
Tussen de Bogen 13
1013 JB Amsterdam

Datum: zondag 15 november 2020
Tijd: van 10.00-16.15 uur

Koffie, thee en koekjes zijn aanwezig; in de buurt (de Jordaan) zijn veel gelegenheden te vinden voor een lekkere lunch.

Stuur voor meer informatie een mail naar:
info@living-heart.nl

Of bel me: 06 21870535

Aanmeldformulier The Work - Living Heart

Aanmeldformulier The Work - Living Heart

Aafke schept een veilige omgeving. Ze is zowel scherp als meelevend, en in haar begeleiding ervaar ik veel helderheid en rust.

Ik ervaar het werken met Aafke als zeer ondersteunend. Bij haar kan ik hardnekkige gedachten op een diep niveau onderzoeken. Ik voel me gedragen in de manier waarop ze het proces faciliteert. Ze heeft veel ervaring in The Work, dat kun je aan alles merken.

Ik had een paar hardnekkige overtuigingen, die me letterlijk ziek maakten. Ik heb me radeloos bij Aafke gemeld, die me feilloos naar een paar blinde vlekken wist te leiden. Ze deed dat met zoveel humor, scherpte en liefdevolle wijsheid dat ik alleen maar dankbaar kon zijn. Nu, een half jaar later, ben ik nog steeds gezond, en niet alleen dat: ik heb het gevoel dat het doorwerkt en dat ik nog elke dag gezonder word.