The Work van Byron Katie is een krachtige methode, die al veel mensen de sleutel heeft gegeven naar innerlijke helderheid, verbondenheid en begrip. The Work is op alle gebieden van het leven inzetbaar: relaties, kinderen, familie, werk, zelfliefde, burn-out of simpelweg (een knagende) ontevredenheid over het leven.

Een paar keer per jaar bied ik workshops aan waarin je een introductie krijgt van The Work van Byron Katie. Na een korte inleiding gaan we met behulp van werkbladen aan de slag met de vier vragen en de omkeringen. Zo kun je niet alleen een idee vormen van The Work, maar ga je ook zien hoe het in de praktijk werkt.

Wil je na de introductie verder met de methode, dan kan dat bijvoorbeeld in de jaartraining, de 10-delige onlinecursus of in individuele sessies, waarin we samen naar jouw specifieke issues kijken.

Kosten
97,50 euro incl. BTW en inclusief materiaal

Datum
22 september 2024

Locatie
Centrum De Bogen
Tussen de Bogen 13
1013 JB Amsterdam

Tijd: van 10.00-16.15 uur

Koffie, thee en koekjes zijn aanwezig. In de buurt (de Jordaan) zijn natuurwinkels en tal van gelegenheden te vinden voor een lekkere lunch. Ook het Westerpark ligt om de hoek.

Boek nu