Een partnersessie is een prachtige manier om met behulp van The Work aan je relatie te werken. Denk bij een relatie niet alleen aan je levenspartner, maar ook aan een vriend(in), collega, familielid of zakenpartner.

De partnersessies worden aangeboden in Amsterdam (in de Jordaan, op loopafstand van het Centraal Station), of op locatie. De sessies duren 120 minuten.

Misschien heb je wel eens filmpjes gezien, waarin Byron Katie The Work doet met een koppel. Wat mij daarin altijd weer raakt, is hoe de partners op een open en respectvolle manier naar elkaar gaan luisteren, en hoe ze met een open hart reageren op hoe de ander een bepaalde situatie heeft beleefd. Op die manier kan er een relatie ontstaan die is gebaseerd op authenticiteit en wederzijds begrip. Er ontstaat ruimte voor compassie, niet alleen voor de ander, maar ook voor jezelf.

De partnersessies vormen dan ook een uitnodiging om je relatie te herontdekken. Alle onderwerpen, van “klein” tot “groot”, zijn daarin welkom.

Partnersessies in Amsterdam

Kosten van een partnersessie:
120 minuten: 135 euro incl. BTW

Strippenkaart voor 5 sessies van 120 minuten: 650 euro incl. BTW
Strippenkaart voor 10 sessies van 120 minuten: 1275 euro incl. BTW

Sessies die binnen 24 uur voor aanvang worden geannuleerd, moeten helaas in rekening worden gebracht.

Boek nu

Intensives voor partners

Aan partners bied ik ook de mogelijkheid om een paar dagen intensief The Work te doen. Dit kan op locatie in Nederland of in een prachtig, rustig gelegen huis in de Franse Ardennen, waar je alle tijd en ruimte hebt om onder mijn begeleiding diepgaand een of meer dagen met elkaar aan het werk te gaan.