Eenmaal of tweemaal per maand worden er Open Work Cirkels in Amsterdam gehouden. Deze staan open voor iedereen die graag live The Work wil doen.

Tijd
Zondagmiddag van 15-17 uur
Inloop vanaf 14.45 uur. We beginnen op tijd.

Wanneer
Verspreid over het jaar
Houd de agenda in de gaten!

Waar:
Centrum De Bogen
Tussen de Bogen 13
1013 JB Amsterdam

Kosten
€ 7,- inclusief thee en materiaal

Boek nu

Voor wie?

De Open Cirkel staat open voor iedereen die The Work wil doen. Je hoeft geen ervaring te hebben in het invullen van werkbladen en het begeleiden van anderen. Beginners zijn dan ook van harte welkom.

Wil je graag wat meer uitleg, of op een meer diepgaande manier kennismaken met The Work? Dan zou je ook kunnen overwegen om deel te nemen aan de 10-delige onlinecursus die op maandagavonden in januari, februari en maart wordt gegeven. En er is ook nog de jaartraining die in maart van start gaat.

Wil je graag op de hoogte worden gehouden van de data van de Open Cirkel? Wanneer je me een mailtje stuurt, zet ik je op de Open Cirkel mailinglist. Je ontvangt uitsluitend informatie over de Open Cirkel, tenzij je aangeeft dat je ook graag andere info of de nieuwsbrief wilt ontvangen.

De enige plek waar we gelukkig kunnen zijn is hier en nu – niet morgen, niet over tien minuten. Geluk is iets wat niet kan worden bereikt. Het is niet te vinden in geld of seks of roem of goedkeuring, of in iets anders buiten ons. We kunnen het geluk alleen binnenin onszelf vinden: onveranderlijk, onbeweeglijk, altijd aanwezig. Zodra we het gaan najagen, slaat het op de vlucht.
Geluk is wat we zijn, wanneer onze geest eenmaal helder is.
Byron Katie