Wil je de diepte in met The Work? Of heb je een bepaald thema waaraan je graag onder mijn begeleiding wilt werken? Of wil je een wandelvakantie en The Work combineren? Dan kun je terecht in ons huis in de Franse Ardennen, in een rustige omgeving te midden van uitgestrekte bossen (420 kilometer rijden vanaf Utrecht).

Onze coach-herberg ligt in een piepklein dorp en heeft een grote tuin met verschillende terrassen. Een paar honderd meter achter het huis begint een loofbos, met stroompjes en meertjes, waar je prachtige wandelingen kunt maken. Overnachten kan in het huis (er zijn 5 gastenkamers), op een rustige, kleinschalige camping (5 km verderop) of in een B&B in de buurt. Voor ontbijt, lunch en avondeten (vegetarisch en veganistisch, of met biologische kip of vis op verzoek) kan worden gezorgd.

Hoe ziet een gemiddelde Work-dag eruit?

’s Ochtends werken we twee uur samen aan een bepaald thema. Na de lunch doen we nog eens samen anderhalf uur The Work. Ik ondersteun je bij het helder krijgen van jouw specifieke thema’s, zodat we er ook daadwerkelijk aan kunnen werken. Tussendoor kun je zelf The Work doen, of wandelen of relaxen.

Iedereen is welkom – met of zonder ervaring. Ook is het mogelijk om er een stilte-retraite van te maken. Jouw wensen staan bij ons voorop.

Ook partners en teams bied ik de mogelijkheid om een week of een paar dagen intensief The Work te doen in ons huis in de Franse Ardennen. In de rustige omgeving van ons huis heb je alle tijd en ruimte om grotere of kleinere conflicten uit te werken of om het wederzijdse begrip te versterken.

Het huis beschikt over 5 gastenkamers. Je kunt er ook voor kiezen om op een rustige, kleinschalige camping (5 km verderop) of in een B&B of hotel in de omgeving te overnachten.

Alle informatie vind je op deze website (Au Coeur du Silence).