In januari 2025 gaat er weer een nieuwe jaartraining The Work van Byron Katie van start. Deze jaartraining wordt gegeven in Centrum De Bogen in de Jordaan in Amsterdam.

De jaartraining is geschikt voor iedereen die een stevige basis wil leggen om The Work van Byron Katie in zijn/haar eigen leven toe te passen en daarnaast eventueel als aanvullend gereedschap te gebruiken in de professionele praktijk. Na een introductie gaan we de diepte in aan de hand van verschillende thema’s (zoals relaties, familie, vergeving, adviezen geven, ons lichaam, kritiek aanvaarden en eerlijk nee zeggen). Verder gaan we bezig met de vermoeiende en soms pijnlijke strategieën die we inzetten om geaccepteerd en aardig/slim/goed gevonden te worden.
Aan wie dat wil, wordt de gelegenheid geboden om het geleerde uit te diepen en in de praktijk te brengen met behulp van huiswerkoefeningen met een partner.

Gaandeweg de jaartraining zul je merken dat je met The Work een gereedschap in handen hebt waarmee je altijd en overal, midden in het leven, onder alle omstandigheden verbinding kunt maken met jezelf (en daardoor ook met de ander).

De jaartraining bestaat uit zeven live bijeenkomsten, vier Zoom bijeenkomsten waarin we dieper ingaan op het zelfstandig toepassen van The Work (data en tijden in overleg), en een privé-sessie via Zoom van een uur, waarin we samen naar een specifiek onderwerp van jouw keuze kijken.
Daarnaast is er tussen de bijeenkomsten veel gelegenheid om The Work met behulp van oefeningen en via duo-opdrachten met andere deelnemers van de groep in de praktijk te oefenen en te verdiepen leer je veel van elkaar.

Data
19 januari, 8 februari, 23 maart, 10 mei, 15 juni, 6 september, 12 oktober 2025

Tijd: van 10.00-16.15 uur

Locatie
Centrum De Bogen
Tussen de Bogen 13
1013 JB Amsterdam

Kosten jaartraining

€ 795,- incl. BTW voor het gehele traject wanneer je geen gebruik maakt van de vroegboek-korting. Betaling in termijnen is mogelijk: 10 × 85 euro.
Vroegboekers jaartraining januari 2025: (betaling ineens voor 15 december 2024): € 775,- incl. BTW

Betaling

Klik op de knop Boek nu wanneer je de jaartraining in een keer wilt betalen.
Tot 15 december vind je daar ook de optie Jaartraining Vroegboekkorting.
Wil je liever in termijnen betalen, stuur dan een mailtje naar info@living-heart.nl

Boek nu

Waarom een jaartraining?

  • Het kan lastig zijn om, als je nog niet zo veel ervaring hebt, werkelijk de diepte in te gaan. Ook is het in het begin vaak moeilijk om de verbinding tussen hoofd en hart open te houden. In de loop van de training leer je je eigen blinde vlekken ontdekken. Daarin kan ik je vanuit mijn ervaring uitnodigen om een stapje verder te gaan.
  • The Work is een eenvoudige methode. Deze wordt krachtiger naarmate je meer en meer een open grondhouding ontwikkelt. In je eentje ben je vaak sneller tevreden met een antwoord en heb je de mogelijkheid om jezelf verstoppen. Ook kun je in de valkuil trappen dat je jezelf wilt verbeteren of dat je je situatie wilt veranderen, en dat je The Work gaat gebruiken om dat voor elkaar te krijgen. Simpelweg afwachten welk antwoord zich aandient is iets wat met angst of onzekerheid gepaard kan gaan. In een vertrouwde omgeving gaat dat gemakkelijker. Verder leer je onder begeleiding meer scherpte en focus aan te brengen in je proces.
  • Ook kunnen er oude patronen opduiken van schuldgevoel en schaamte. Die patronen kunnen zo sterk zijn dat je simpelweg (nog) niet weet hoe je er met liefdevolle vriendelijkheid naar kunt kijken. Wanneer je met een ervaren begeleider in een kleine groep werkt, ga je zien dat de meeste patronen universeel zijn. Daardoor kun je er op een speelsere en meer ontspannen manier naar kijken, waardoor het proces aan diepte gaat winnen. Bovendien leer je veel van elkaar.

Je kunt nog zoveel boeken en artikelen lezen of clips van sessies bekijken, pas als je zelf met The Work aan de slag gaat wordt het tot een ervaring en gaat het echt voor je werken. Geef jezelf een jaartraining cadeau en ga de diepte in met behulp van The Work van Byron Katie.
Er kan een bewijs van deelname worden afgegeven wanneer je aan alle onderdelen van de jaartraining hebt deelgenomen.