Een lang weekend in de Franse Ardennen, waarin jij centraal staat!

Ben je op zoek naar verdieping? Spelen er thema’s in je leven waaraan je graag eens in alle rust aan zou willen werken? Verlang je naar verdieping en bezinning? Of naar nieuwe inzichten? Dan is deze weekendworkshop voor jou.

In deze workshop combineren we de kracht van The Work van Byron Katie met de rust en de stilte van de omringende bossen en meren. De workshop staat open voor maximaal 6 deelnemers, waardoor jij alle ruimte en aandacht krijgt voor je vragen en je thema’s. Op die manier kun je ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kun je je volledig onderdompelen in het geschenk dat zelfreflectie heet.

Een voorwaarde voor deelname is dat je enigszins bekend bent met de vier vragen van Byron Katie. Mocht The Work nieuw voor je zijn, of mocht je nog niet met de vier vragen hebben gewerkt, dan zou je kunnen overwegen om eerst een paar individuele sessies of een andere cursus of workshop bij mij te volgen.

Het weekend in Frankrijk staat volledig in het teken van jou. Je krijgt alle ruimte om je eigen thema’s te onderzoeken en te luisteren naar wat er in je binnenste speelt.

En uiteraard word je tijdens deze workshop volledig ontzorgd!

Kosten
445 euro inclusief vol pension in een tweepersoonskamer
475 euro inclusief vol pension in een eenpersoonskamer
385 euro inclusief vol pension bij verblijf op de camping of in een B&B

Datum
19 tot 22 september 2025

Locatie
de Franse Ardennen (390 km vanaf Utrecht)

Boek nu