Laden activiteiten

« Alle activiteiten

Weekendworkshop Twello

28 mei 20:00 - 30 mei 16:30

Twello

In het groene Twello, op een prachtige locatie die gelegen is temidden van monumentale bomen, bied ik deze weekendworkshop weer aan. De workshop zelf wordt gegeven in een smaakvol verbouwde stal, die tussen de bloemen is gelegen. Daarnaast beschikt het huis zelf over zes ruime gastenkamers, een smaakvolle leefruimte, een overdekte veranda en een wijdse tuin. Ook kun je, wanneer je in het huis overnacht, ’s ochtends gratis meedoen aan een meditatiesessie en wordt er op zaterdagavond aan de logees een gratis yogales aangeboden.

De vier vragen van Byron Katie

Ken je dat? Dat bepaalde situaties, ontmoetingen of gesprekken blijven na zeuren in je hoofd? Dat je er onrustig van wordt of dat je er slecht van slaapt? Dat je ze meeneemt naar je werk, naar huis of naar vrienden? Dat je in kringetjes ronddraait, zonder dat je er helemaal uitkomt?

In dat geval kun je de vier vragen gebruiken.

Wanneer je dit zelfonderzoek met enige regelmaat uitvoert, lossen oude mechanismen op. Er ontstaat ruimte en je hart opent zich. Je houding tegenover de omstandigheden verandert en je krijgt meer begrip voor anderen en jezelf. De gevechten lossen op, waardoor je het leven gaat aanvaarden zoals het is. Dat betekent niet dat je passief of apathisch wordt. Juist wanneer je jezelf niet verliest in gedachten en gevoelens, ben je beter in staat om authentiek op te treden vanuit openheid en begrip, en wordt het contact met jezelf en de mensen om je heen ontspannen en natuurlijk.

The Work is geen therapie, maar een vorm van zelfonderzoek. Het is een praktische methode, die in korte tijd te leren valt. The Work is op alle gebieden van het leven inzetbaar: relaties, kinderen, familie, het werk, burn-out, of simpelweg (een knagende) ontevredenheid over het leven of over je eigen lichaam.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die graag wil kennismaken met The Work of die de vier vragen al toepast, maar het proces graag verder wil verdiepen.

Praktische informatie

Prijs van de workshop

195 euro (bij boeking en betaling voor 1 april 2021)
220 euro (bij boeking en betaling na 1 april 2021)
Deze prijs is exclusief overnachting, maaltijden en onderdak (zie hieronder)

Tijden

Vrijdag 28 mei:
20.00-21.30 uur The Work

Zaterdag 29 mei:
09.30-12.30 The Work
12.30-14.00 Lunchpauze
14.00-16.30 The Work

Zondag 30 mei:
09.30-12.30 The Work
12.30-14.00 Lunchpauze
14.00-16.30 The Work

Verblijf in het Yogahuis

Je bent welkom om er een retraite van te maken en in het Yogahuis te verblijven van vrijdag 19.30 tot zondag na de workshop.
Inbegrepen: 2x ontbijt, 2x lunch en 1x diner (op zaterdagavond). Thee en fruit zijn altijd beschikbaar. Het eten is huisgemaakt en vegetarisch. Er kan rekening worden gehouden met diëten. Dit graag van tevoren melden.
Wanneer je in het Yogahuis verblijft, kun je gratis meedoen met de ochtend-meditatie voor het ontbijt (op zaterdag en zondag) en is er op zaterdagavond gratis een ontspannende yogales.

Kosten van het verblijf

Bed in een gedeelde ruime tweepersoonskamer : €145 (voor het gehele verblijf)
Ruime kamer voor jou alleen: €190 (voor het gehele verblijf)

Workshop zonder verblijf
Wanneer je niet in het Yogahuis overnacht, bedragen de verblijfskosten in totaal €55. Hierin zijn inbegrepen: 2x een heerlijke huisgemaakte vegetarische deels warme lunch en gedurende de hele dag koffie, thee en fruit.

Aanmelden

Aanmelden de workshop kan via onderstaand formulier.
Voor meer informatie mail of bel Aafke: info@living-heart.nl  06 218 70 535

Aanmelden voor verblijf/maaltijden in het Yogahuis gaat via deze link

Voor informatie over het verblijf en de maaltijden kun je Clare van het Yogahuis bellen of mailen:
Email: info@theyogahouse.nl
Telefoon: 06 3090 0848
Of: 0571 299 944

Meer info over het Yogahuis in Twello

Aanmeldformulier The Work - Living Heart

Aanmeldformulier The Work - Living Heart

Gegevens

Begin:
28 mei 20:00
Einde:
30 mei 16:30

Locatie

Het Yogahuis
Kruisvoorderweg 18
Twello, 7391 TA
+ Google Maps
Telefoon:
06 30 90 08 48
Site:
https://www.theyogahouse.nl