Open Cirkel The Work

Online via Zoom Online via Zoom

Eenmaal of twee maal per maand worden er Open Work Cirkels in Amsterdam gehouden. Deze staan open voor iedereen. Vanaf nu is opgave vooraf verplicht.

Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur.
Inloop vanaf 19.15 uur. We beginnen op tijd.

Wanneer: 21 mei 2019
Waar: Centrum De Bogen, Tussen de Bogen 13, Amsterdam
Kosten: € 5,- inclusief thee en materiaal

Voor wie?
De Open Cirkel staat open voor iedereen. Je hoeft geen ervaring te hebben in het invullen van werkbladen en het begeleiden van anderen. Beginners zijn dan ook van harte welkom.
Wil je graag wat meer uitleg, of op een meer diepgaande manier kennismaken met The Work? Dan zou je ook kunnen overwegen om deel te nemen aan de cursus die op vier maandagavonden in januari en februari wordt gegeven.
Wil je graag op de hoogte worden gehouden van de data van de Open Cirkel? Wanneer je me een mailtje stuurt, zet ik je op de Open Cirkel mailinglist. Je ontvangt uitsluitend informatie over de Open Cirkel, tenzij je aangeeft ook andere info of de nieuwsbrief te willen ontvangen.

Locatie
Mijn sfeervolle Work-ruimte in Amsterdam, aan de rand van de Jordaan, op loopafstand van het Centraal Station.
Inloop vanaf 19.15 uur. De bijdrage van € 5,- per avond voor huur, thee en materiaal mag geen belemmering vormen voor deelname. Voor wie dit lastig op te brengen is, geldt een bijdrage naar vermogen.
Centrum De Bogen
Tussen de Bogen 13
1013 JB Amsterdam
De locatie ligt op loopafstand van het CS.

Busverbinding
Er stoppen verschillende bussen van het GVB voor de deur: bus 18 richting Slotervaart, bus 21 richting Geuzenveld en bus 22 richting Spaarndammerbuurt. Stap uit bij de derde halte (Buiten Oranjestraat). Let op: Bus 22 heeft twee eindhaltes (Spaarndammerbuurt en Indische Buurt).
Bel of mail voor meer informatie
06 218 70 535
info@living-heart.nl

€ 5